Certificering en accreditatie

 

Certificering

Certificeerbare kwaliteit en continue verbetering van onze producten en diensten zijn van cruciaal belang bij FISCHER. Daarom is Helmut Fischer GmbH, Institut für Elektronik und Messtechnik, volgens ISO 9001 geaccrediteerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet al sinds 1997 aan DIN EN ISO 9001:2008.

Geaccrediteerd kalibratielaboratorium

In 2003 werd Helmut Fischer als eerste Duitse bedrijf geaccrediteerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025 voor de meetparameter "oppervlakteafmetingen". Daardoor is het bedrijf bevoegd om kalibratiestandaards te controleren namens de Duitse accrediteringsinstelling, DAkkS, deze te certificeren en aan gebruikers beschikbaar te stellen. Kalibratiestandaarden worden bijvoorbeeld gebruikt voor de kalibratie van röntgenfluorescentieapparatuur; daardoor wordt de betrouwbaarheid van metingen volgens deze meetmethode aanzienlijk verhoogd.

Lid van DIN (Duits normalisatie-instituut)

FISCHER is lid van DIN sinds 1 maart 2016. Het bedrijf voldoet vrijwillig aan de zelfregulering van normalisatie en draagt zo bij aan het algehele concurrentievermogen van de economie.

Uw contact met FISCHER

Contact

Helmut Fischer Meettechniek B.V.
Tarasconweg 10
Eindhoven/Nederland
tel.: +31 40 248 22 55
email: info@helmutfischer.nl
online contactformulier