Helmut Fischer Stichting

Vandaag de dag wordt de innovatieve meettechnologie van FISCHER wereldwijd gebruikt. Het bedrijf dankt zijn technologische leiderschap aan een sterke nadruk op research & development: 20% van de productiemedewerkers houdt zich daarmee bezig. Maar naast nieuwsgierigheid, passie en expertise, vereisen baanbrekende innovaties op elk gebied ook een robuuste financiële basis.

Helmut Fischer is er vast van overtuigd dat wetenschap, onderzoek en opleiding niet alleen de pijlers van onze maatschappij zijn, maar ook verdienen om te worden gestimuleerd en aan iedereen toegankelijk moeten worden gemaakt. Daarom droeg de bedrijfsoprichter en eigenaar in 2003 het gehele bedrijf over aan de Helmut Fischer Stichting, overeenkomstig zijn persoonlijke wensen en voor het algemene nut.

Daardoor is de toegewijde en liefdadige voortzetting van zijn levenswerk veiliggesteld. Studiebeurzen, onderzoeksprijzen, conferenties en samenwerking met hogere onderwijsinstellingen garanderen de verdere ontwikkeling van de wetenschap en de ondersteuning van jonge onderzoekers.

Voor meer informatie over de Helmut Fischer Stichting, klik hier.

Uw contact met FISCHER

Contact

Helmut Fischer Meettechniek B.V.
Tarasconweg 10
Eindhoven/Nederland
tel.: +31 40 248 22 55
email: info@helmutfischer.nl
online contactformulier