Gecertificeerde kalibratiestandaards

Met ruim 300 verschillende kalibratiestandaarden beschikt Fischer over het juiste referentiemateriaal voor elke applicatie in onze portefeuille. De kalibratiestandaarden zijn beschikbaar als vaste stof of folie, met pure elementen, een of meerdere lagen of zelfs legeringslagen.

Onze kalibratiestandaarden worden opgesteld in ons laboratorium, dat volgens ISO 17025 is geaccrediteerd. Afhankelijk van de vereiste traceerbaarheid zijn de kalibratiestandaards beschikbaar als een fabriekscertificaat of als een ISO 17025 certificaat. Kalibratiestandaards met ISO 17025 certificaat hebben een lagere meetnauwkeurigheid; vanwege hun bewezen traceerbaarheid worden ze internationaal als bekende basiseenheden geaccepteerd. Op verzoek kunnen wij uw standaarden ook opnieuw certificeren.

Uw eigen product als kalibratiestandaard

Maar de Fischer-testlaboratoria bieden meer: we kunnen zelfs de producten van onze klanten als referentiematerialen volgens ISO 17025 certificeren. Klanten ontvangen dan een gecertificeerde teststandaard die precies overeenkomt met het product. Voor de certificatie kunnen onze testlabora-
toria diverse testmethoden toepassen die verder gaan dan het normale
Fischer productassortiment. Indien nodig, kan Fischer ook contact opnemen zijn netwerk van partnerlaboratoria, die hun eigen testmethoden voor vergelijkende en verificatiemetingen bieden. Als klant van Fischer kunt u erop vertrouwen dat uw monsters worden geanalyseerd door professionals met de best mogelijke testmethoden.

Uw contact met FISCHER

Contact

Helmut Fischer Meettechniek B.V.
Tarasconweg 10
Eindhoven/Nederland
tel.: +31 40 248 22 55
email: info@helmutfischer.nl
online contactformulier